У Харкові тривають перевірки дворів: що виявили в одному з районів (ФОТО)

Перевірки провели в Індустріальному районі

У Харкові тривають перевірки стану прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Комісія КП “Харківблагоустрій” перевірила санітарний стан прибудинкових територій в Індустріальному районі. 

Цього тижня були оглянуті двори 43 будинків на вулицях Генерала Момота, Косарєва, Душкіна, Миру, Біблика, Рибалка, проспектах Архітектора Альошина та Олександрівському. 

“Перевірка показала, що прибудинкові території та “червоні лінії” доглянуті. Робітники повністю прибрали опале листя та готові усувати наслідки прогнозованих снігопадів. Так, для прибирання снігу та льоду філія має 29 мотоблоків, чотири трактори та близько 800 куб. м посипного матеріалу”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулого тижня комісія КП “Харківблагоустрій” перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Новобаварському районі

У міській раді розповіли, що загалом були оглянуті двори 99 будинків на вулицях Конторській, Дмитрівській, Миколи Бажана, Москалівській та ін. Санітарний стан прибудинкових територій - задовільний.  “Попри негоду, робітники філії цілодобово наводять лад на вулицях району”, - наголосили у Харківській міській раді.

У листопаді перевірили санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському районі. Комісія оглянула двори 101 будинку на вулицях Кузнечній, Кооперативній, Основ’янській, Полтавській, Миргородській, Валер’янівській, Батуринській, Київській, Гольбергівській, Москалівській, у провулках Троїцькому, Лопатинському, Костюринському та Вірменському, а також на пл. Конституції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися