Харківщина отримає 10 млн доларів: куди спрямують допомогу

Влада Харківщини планує закупити обладнання для кількох закладів охорони здоров'я Харківщини

Уряд Чехії виділив 10 мільйонів доларів США на посилення медичної сфери Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За його словами, кошти для придбання обладнання спрямують для кількох закладів охорони здоров'я Харківщини – Харківської міської поліклініки №10, госпіталю ГУНП України в Харківській області, а також лікарень Чугуєва і Балаклії. 

Додатково буде профінансовано 7 модульних котелень, які обігріватимуть житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури у громадах області.

Маємо черговий результат плідної співпраці з міжнародними партнерами. Дякую Уряду Чехії за допомогу Україні та вагому підтримку Харківщини. Розвиваємо співпрацю далі!”, - наголосив очільник Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Олексіївській громаді Харківської області проведуть реєстрацію на отримання грошової допомоги. 

27 грудня 2023 року з 11:00 представники Благодійного Фонду “ПОМАГАЄМ” будуть проводити прийом мешканців громади для оформлення грошової допомоги. Категорію громадян “ВПО” будуть реєструвати в приміщенні Олексіївського ліцею.

Категорія: місцеві мешканці вразливих верств населення – зал засідань Олексіївської сільської ради (1 поверх).

Один представник від домогосподарства з оригіналами документів може звернутися до БФ "ПОМАГАЄМ".

Які документи потрібно надати для реєстрації на отримання грошової допомоги та кому нададуть грошову допомогу, читайте детальніше за посиланням



Джерело: https://t.me/synegubov/7782
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися