Чим харків'яни допомагають комунальникам (ФОТО)

Взаємодія харків'ян та комунальників лише зміцнюється

З 14 по 20 грудня КП "Комплекс з вивозу побутових відходів"  вивезло 35 тис. куб. м побутових відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві розповіли, що було вивезено понад 30 тис. куб. м ТПВ та майже 5 тис. куб. м великогабаритних відходів.

За словами директора КП “КВПВ” Олексія Артикуленка, попри різкі зміни погоди, працівники підприємства справлялися з вивезенням побутових відходів та допомагали іншим комунальним підприємствам у прибиранні вулиць.

“Основні проблеми, серед яких - неправильне паркування біля контейнерів для збирання побутових відходів та на поворотах внутрішньоквартальних доріг, підприємство вирішувало з допомогою громадськості. Комунальники та городяни зацікавлені в підтримці чистоти в Харкові, тому наша взаємодія лише зміцнюється”, - розповів Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комісія КП "Харківблагоустрій" та КП “Жилкомсервіс” перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Слобідському районі. 

У міськраді повідомили, що загалом були оглянуті двори 100 будинків на вулицях Морозова, Чорноморській, Мухачова, Дизельній, Тепловозній, Ковтуна, Енергетичній, Садовопарковій, Танкопія, бул. Жасминовому та пр. Петра Григоренка.

“Санітарний стан дворів - задовільний. Близько 200 робітників Слобідської філії слідкують за чистотою прибудинкових територій і прибирають лід з тротуарів та пішохідних доріжок. У боротьбі з ожеледицею за минулий тиждень вони використали 184 куб. м піску та 15 т солі”, - зазначили у Харківській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися