Що робиться в Новобаварському районі Харкова (ФОТО)

У Харкові ліквідували складну аварію на водоводі

У Харкові вихідними ліквідували кілька складних аварійних ситуацій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

На компідприємстві розповіли, що у минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт ліквідували 17 аварійних ситуацій на трубопроводах та відремонтували 19 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури.

Спеціалісти Новобаварського району усунули пошкодження на водоводах на вулицях Арсенальній, Третій, Базарній та в провулку Райрадівському.

Начальник районної служби Євген Сальков розповів, що на вулиці Арсенальній складна аварійна ситуація трапилась на водоводі діаметром 800 мм, що забезпечує послуги мешканцям Москалівки. “Виявлене пошкодження сталося у важкодоступному для проведення ремонту місці, а ще додаткові труднощі створювали комунікації, що проходять поблизу. Проте бригади під керівництвом Василя Сергієнка успішно впоралися із завданням, і при цьому обійшлися без відключення харків'ян від водопостачання”, - наголосив експерт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” проводить капітальну реконструкцію насосної станції. Ця станція обслуговує мешканців центральної частини міста та Новобаварського району. На станції встановили нову запірну арматуру та замінили 15 м трубопроводу. 

Основні роботи велися вночі, щоб мінімізувати незручності для харків'ян, пов'язані з тимчасовою відсутністю води. Проведені заходи дозволять оптимізувати режим роботи обладнання на станції, оперативно реагувати на можливі аварійні ситуації та суттєво скоротити кількість пошкоджень на мережах.

Комплекс ремонтних і профілактичних робіт паралельно проводиться і на насосних станціях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися