У Харкові реконструюють важливе обладнання: що зміниться (ФОТО)

Реконструкція дозволить оптимізувати режим роботи обладнання на станції

КП “Харківводоканал” проводить капітальну реконструкцію насосної станції, повідомляють "Коментарі. Харків". Ця станція обслуговує мешканців центральної частини міста та Новобаварського району.

Як повідомив у понеділок, 18 грудня, начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу “Харківводопостачання” Олександр Черняєв, на станції встановили нову запірну арматуру та замінили 15 м трубопроводу.

“Основні роботи велися вночі, щоб мінімізувати незручності для харків'ян, пов'язані з тимчасовою відсутністю води. Проведені заходи дозволять оптимізувати режим роботи обладнання на станції, оперативно реагувати на можливі аварійні ситуації та суттєво скоротити кількість пошкоджень на мережах”, - наголосив Олександр Черняєв.

За його словами, комплекс ремонтних і профілактичних робіт паралельно проводиться і на насосних станціях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ремонтні бригади служби зовнішніх водопровідних мереж КП “Харківводоканал” цьогоріч замінили 14,9 км технічно зношених ділянок водоводів.

Зокрема, у Київському районі замінили 3,8 км трубопроводів, Шевченківському – 2,3 км, Новобаварському – 2,1 км, Салтівському – 1,7 км. Начальник виробничого відділу комплексу “Харківводопостачання” Андрій Личкатий розповів, що тільки у першій декаді грудня завершили відновлювальні заходи на двох ділянках водоводів на вулиці Академіка Павлова у Салтівському районі, також на вулиці Корабельній у Новобаварському та на вулиці Данилевського у Шевченківському. У компанії повідомили, що в роботі використовують тільки якісні матеріали та обладнання, які прослужать не один десяток років.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися