Що робиться у Шевченківському районі Харкова

За рік у Шевченківському районі замінили близько 2300 метрів водопровідних мереж

Бригади КП “Харківводоканал” усувають 14 аварійних ситуацій на міських трубопроводах холодного водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Зокрема, у Шевченківському районі комунальники відновлюють водоводи на вулицях Погорєлова та Ахсарова.

Начальник районної служби Андрій Цілогородцев розповів, що у першому випадку робітники міняють ділянку трубопроводу у приватному секторі. Під час ремонту воду мешканцям підвозять автоцистернами підприємства. А на вул. Ахсарова  фахівці вже визначили характер аварійної ситуації та почали роботи.

Він також зазначив, що цьогоріч ремонтники переклали близько 2,3 тис. м водопровідних мереж різного діаметра, усунули понад 560 аварійних ситуацій, відремонтували майже 520 оглядових колодязів з заміною запірно-регулювальної арматури та встановили 131 пожежний гідрант.

На компідприємстві також зазначили, що за рік у Шевченківському районі переклали близько 2300 метрів водопровідних мереж різного діаметра, ліквідували понад 560 аварійних ситуацій, відремонтували 517 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та встановили 131 пожежний гідрант.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проводили капітальну реконструкцію насосної станції. Ця станція обслуговує мешканців центральної частини міста та Новобаварського району. Як повідомив начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу “Харківводопостачання” Олександр Черняєв, на станції встановили нову запірну арматуру та замінили 15 м трубопроводу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися