Жителі Харківщини скаржаться на якість води: що сталося

Що трапилося з водопровідною водою в одній з громад Харківщини

Голова міста Первомайський Микола Бакшеєв розповів про якість води, яка подається в оселі містян, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Шановна громада. В процесі підготовки води перед подачею у водогін, відбувається процес хлорування автоматичною системою, тому ви іноді можете відчувати дещо більш виразний його запах. Але весь цей час всі показники знаходяться в межах норми. Ніякої небезпеки чи загрози для людини дана ситуація не несе”, - пояснив очільник. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківводоканал” проводить капітальну реконструкцію насосної станції

Ця станція обслуговує мешканців центральної частини міста та Новобаварського району. Як повідомив у понеділок, 18 грудня, начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу “Харківводопостачання” Олександр Черняєв, на станції встановили нову запірну арматуру та замінили 15 м трубопроводу.

“Основні роботи велися вночі, щоб мінімізувати незручності для харків'ян, пов'язані з тимчасовою відсутністю води. Проведені заходи дозволять оптимізувати режим роботи обладнання на станції, оперативно реагувати на можливі аварійні ситуації та суттєво скоротити кількість пошкоджень на мережах”, - наголосив Олександр Черняєв.

За його словами, комплекс ремонтних і профілактичних робіт паралельно проводиться і на насосних станціях.

Раніше у Харківській міській раді повідомляли, що ремонтні бригади служби зовнішніх водопровідних мереж КП “Харківводоканал” цьогоріч замінили 14,9 км технічно зношених ділянок водоводів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися