Що робиться у парках Харкова (ФОТО)

За минулий тиждень працівники компідприємства провели санітарну обрізку 18 дерев

У Харкові працівники комунальних підприємств прибирають парки міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Працівники КП “Об’єднання парків культури та відпочинку” продовжують приводити до ладу територію шести парків загальною площею понад 117 га.

У міськраді повідомили, що за минулий тиждень вони вивезли понад 39 куб. м сміття та 30 куб. м великогабаритних відходів, скосили 0,4 га порослі, провели санітарну обрізку 18 дерев, а також подрібнили 120 куб. м гілок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що бригади КП “Харківводоканал” усувають 14 аварійних ситуацій на міських трубопроводах холодного водопостачання

Зокрема, у Шевченківському районі комунальники відновлюють водоводи на вулицях Погорєлова та Ахсарова. Начальник районної служби Андрій Цілогородцев розповів, що у першому випадку робітники міняють ділянку трубопроводу у приватному секторі. Під час ремонту воду мешканцям підвозять автоцистернами підприємства. А на вул. Ахсарова  фахівці вже визначили характер аварійної ситуації та почали роботи.

Він також зазначив, що цьогоріч ремонтники переклали близько 2,3 тис. м водопровідних мереж різного діаметра, усунули понад 560 аварійних ситуацій, відремонтували майже 520 оглядових колодязів з заміною запірно-регулювальної арматури та встановили 131 пожежний гідрант.

На компідприємстві також зазначили, що за рік у Шевченківському районі переклали близько 2300 метрів водопровідних мереж різного діаметра, ліквідували понад 560 аварійних ситуацій, відремонтували 517 оглядових колодязів із заміною запірно-регулюючої арматури та встановили 131 пожежний гідрант.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися