У Харківській області відбулися зміни в роботі громадського транспорту: деталі

Зміни торкнулися деяких автобусних маршрутів

У Балаклійській міській раді попередили про зміни в роботі громадського транспорту, повідомляють "Коментарі. Харків".

“На спеціальних автобусних маршрутах "Кільцевий" та "Підсобне - Райлікарня" відбулися зміни у русі”, - йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у 2024 році у Зміївській громаді діятиме пільговий проїзд у транспорті.

Відповідне рішення ухвалили депутати Зміївської міської ради 21 грудня на сесії міської ради. Депутати ухвалили дві програми компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян Зміївської територіальної громади — автомобільним та залізничним транспортом.

У бюджеті громади на 2024 рік на ці цілі передбачено 4 млн 200 тис. грн та 400 тис. грн відповідно. Зміївський міський голова Павло Голодніков нагадав, що такі ж суми — 4,2 мільйона гривень на компенсацію перевезень пільговиків автомобільним транспортом та 400 тис. гривень — залізничним — виділялися з місцевого бюджету і у 2023 році.

Також очільник міста зазначив, що пільгового проїзду у Зміївській громаді не було тільки у перші місяці повномасштабного вторгнення.

А у Харкові з 21 грудня, почав курсувати тролейбус №2 "Розворотне коло "Пр. Перемоги" - пл. Свободи". 

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, введення тимчасового маршруту пов’язане з необхідністю покращення пасажирських перевезень мешканців Олексіївки та Павлового Поля. 

Тролейбус №2 курсуватиме так: розворотне коло "Пр. Перемоги" – пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – пл. Свободи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися