У Харкові захисники України отримали гроші на придбання житла: деталі

Допомогу отримали 8 захисників України

У Харкові 8 захисників України отримали гроші на придбання житла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді зазначили, що Кабінет Міністрів України 22 грудня затвердив розподіл у 2023 році субвенції з державного бюджету на виплату грошової компенсації для придбання житла внутрішньо переміщеними особами з-поміж учасників бойових дій з інвалідністю.

“Зважаючи на це, органи соціального захисту населення Харківської міської ради оперативно провели роботи для отримання пільговиками грошової компенсації. Так, вісім захисників України отримали кошти на придбання житла”, - повідомили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для семи учасників війни куплять житло коштом державної субвенції. Таке рішення ухвалили під час засідання постійної комісії з питань бюджету.

В.о. директора Департаменту соціального захисту населення ХОВА  Тетяна Печура розповіла, що Харківщина отримала додаткові майже 20 мільйонів гривень на придбання житла учасникам війни. Цих коштів вистачає для придбання житла для семи учасників війни. 

Також депутати погодили пропозицію Харківської обласної військової адміністрації щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення у 2023 році.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися