У Харкові працюватиме нова техніка (ФОТО)

Харків отримав міжнародну допомогу

КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримало міжнародну технічну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківське КП отримало два екскаватори-навантажувачі та гусеничний бульдозер у рамках Програми екстреного відновлення, яка реалізується Японським агентством міжнародного співробітництва та урядом України.

Як пояснили на підприємстві, ця техніка буде використовуватися для поводження з відходами руйнацій, які  через значні обсяги та великі габарити є однією з найбільших проблем міста та прилеглих громад під час війни. 

Також на компідприємстві уточнили, що завдяки міжнародній технічній допомозі КП зможе значно прискорити процес оброблення, вивезення та утилізації відходів руйнацій, оскільки надалі ще очікуємо техніку для розбирання, навантаження, подрібнення та вивезення цих відходів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” модернізують насосне обладнання, а також оптимізують роботу насосних та перекачувальних станцій комплексу “Харківводопостачання”.

Як розповів начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій Олександр Черняєв, на об'єктах водопостачання бригади проводять масштабне оновлення та міняють старе обладнання на сучасне. 

“На станціях встановлюємо нову запірну арматуру, що дозволяє навіть при масштабних комплексних ремонтах насосного та електроустаткування виконувати роботи без відключення послуг. А модернізація електротехнічного обладнання дозволить уникнути перебоїв у роботі станцій та призведе до зменшення кількості аварій на мережах”, - розповів Олександр Черняєв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися