Де та які гарячі обіди безкоштовно видають у Харкові (ФОТО)

За потреби у пунктах видачі можна скористатися безперебійними джерелами автономного живлення, зарядити побутові електроприлади

У Холодногірському районі продовжують працювати пункти гарячого харчування на базі закладів освіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міськраді повідомили, що усі, хто цього потребує, можуть безкоштовно отримати комплексні обіди. Їх готують у гімназії №152, школах №87 та 171.

“Також за потреби там можна скористатися безперебійними джерелами автономного живлення, зарядити побутові електроприлади, випити гарячого чаю та зігрітися”, - пояснили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до постраждалих під час ранкового обстрілу мешканців Шевченківського району.

“Якщо ви залишилися без житла або ваше житло частково зруйноване, якщо вам потрібна допомога в тимчасовому проживанні або в речах першої потреби, можете звернутися за телефонами: (057) 760-72-41, (057) 725-29-93. Графік роботи приймальні: понеділок-пʼятниця, з 8:30 до 17:00”, - повідомив очільник міста.

Сьогодні окупанти вчергове обстріляли Харків. У результаті ракетної атаки було пошкоджено понад 50 житлових будинків, постраждали 53 людини. 

Як повідомили сьогодні, 2 січня,  в Департаменті житлово-комунального господарства, в Шевченківському районі вибито майже 2 тис. вікон у квартирах і 655 - у місцях загального користування. Також пошкоджено три покрівлі.  Внаслідок ранкових прильотів немає опалення у двох будинках, електропостачання - у трьох. У 12-ти будинках відсутній газ. 

Детальніше про ситуацію в Харкові після атаки, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися