У Харкові збільшилась кількість будинків, пошкоджених обстрілами (ФОТО)

У деяких будинках немає опалення, світла та газу

Кількість пошкоджених будинків внаслідок ранкових обстрілів міста Харкова зросла до 51. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Як повідомили сьогодні, 2 січня,  в Департаменті житлово-комунального господарства, в Шевченківському районі вибито майже 2 тис. вікон у квартирах і 655 - у місцях загального користування. Також пошкоджено три покрівлі. 

Внаслідок ранкових прильотів немає опалення у двох будинках, електропостачання - у трьох. У 12-ти будинках відсутній газ. 

Комунальні служби міста ремонтують дахи, фасади, закривають вибиті вікна та двері, прибирають сміття у дворах. Будівлі обстежують на наявність інших пошкоджень.

Загалом з 29 грудня по 2 січня в Харкові пошкоджено 126 житлових будинків, найбільше - у Київському районі (64).

У Харківській міській раді повідомили, що у Шевченківському районі робітники КП “Харківблагоустрій” усувають наслідки ранкових обстрілів. Комунальники прибирають з дворів скло, уламки, вибиті віконні рами та габаритне сміття.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальні послуги в пошкоджених будинках планують відновити до вечора. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що усі комунальні служби готуються до зниження температури зовнішнього повітря, яке очікується вночі, та активно усувають наслідки ракетного обстрілу середмістя Харкова.

За його словами, через пошкодження два будинки залишаються без водопостачання, ще шість - без опалення. Крім того, є певні проблеми з газо- та електропостачанням, на місцях прильотів працюють фахівці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися