У Харкові видаватимуть особливі стипендії: як подати заявку на грошову допомогу

Надаватимуть гранти у розмірі від 50 до 200 тисяч гривень

Ветеранам та особам з інвалідністю видаватимуть стипендії на відновлення культурно-мистецької діяльності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Серед основних цілей програми – підтримка митців, зокрема осіб з інвалідністю та ветеранів, надання їм можливості для здійснення культурно-мистецької діяльності. 

У Мінреінтеграції повідомили, що до участі запрошують фізичних осіб, які досягли 18 років і здійснюють свою діяльність на території України (за виключенням тимчасово окупованих територій).

У межах ініціативи планується надати гранти у розмірі від 50 до 200 тисяч гривень. Їх можна використати на культурно-мистецький продукт: 

  • виставку чи експозицію,

  • відео- чи радіоконтент,

  • стінопис чи графіті,

  • віртуальний музей тощо. 

  • Повний перелік можна переглянути тут.

Для участі необхідно зареєструватися на сайті Українського культурного фонду. Потім вибрати програму "Стипендія на відновлення культурно-мистецької діяльності", заповнити анкету та підписати її електронним цифровим підписом.

Подавати заявки можна до 15 січня 2024 року. Додаткова покрокова інструкція щодо подачі заявки наведена за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська міська філія “Газмережі” запрошує на роботу слюсарів з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві. Графік роботи: графік змінності доба через три.

Про головні вимоги до кандидатів, умови працевлаштування та обов'язки працівників читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися