Що змінюється на вулицях Харкова (ФОТО)

Жителі Харкова можуть повідомляти про недоліки, виявлені в місті

У Харкові міняють дорожні знаки, світлофорні об'єкти та люки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За тиждень фахівці КП “Харків-Сигнал” відремонтували 72 елементи огородження, встановили нові та замінили 62 дорожніх знаки, а також шість світлофорних об’єктів. 

Крім того, п’ять контролерів і 12 світлофорних об'єктів були відремонтовані за заявками містян.

У міській раді нагадали, що повідомили про експлуатаційні недоліки в утриманні технічних засобів організації дорожнього руху можна за тел.: (057) 731-28-14, (057) 731-28-16 або (063) 822-12-11 (цілодобово).

А ремонтники КП “Харківводоканал” у 2023 році замінили 588 люків на оглядових колодязях водопровідних мереж.

Як повідомив начальник виробничого відділу комплексу "Харківводопостачання" Андрій Личкатий, бригади контролюють наявність та технічний стан понад 21,8 тис. люків на оглядових колодязях міських водоводів. За його словами, комунальники оперативно реагують на звернення мешканців щодо необхідності проведення ремонтних робіт.

Він попросив харків'ян повідомляти точну адресу місця, де відсутня чи знаходиться в аварійному стані кришка люка, що значно прискорить процес її заміни чи ремонту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив тендер на послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень на 2024 рік на загальну суму 27 млн грн.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися