У Харкові перевірили двори багатоповерхівок: що виявили (ФОТО)

У Харкові днями перевірили стан дворів 54 будинків

Комісія КП "Харківблагоустрій" та КП "Жилкомсервіс" 3 січня перевірила санітарний стан прибудинкових територій у Холодногірському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Загалом комісія оглянула двори 54 будинків на вулицях Холодногірській, Волонтерській, Благовіщенській, Полтавський Шлях, у пров. Верхівському та ін.

“Санітарний стан дворів - задовільний. Під час перевірки виникли незначні зауваження, зокрема, щодо будівельного сміття. Комунальники усунули вказані недоліки”, - повідомили у міській раді.

А 4 січня, у Холодногірському районі 110 комунальників усували наслідки снігопаду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові міняють дорожні знаки, світлофорні об'єкти та люки

За тиждень фахівці КП “Харків-Сигнал” відремонтували 72 елементи огородження, встановили нові та замінили 62 дорожніх знаки, а також шість світлофорних об’єктів.  Крім того, п’ять контролерів і 12 світлофорних об'єктів були відремонтовані за заявками містян.

У міській раді нагадали, що повідомили про експлуатаційні недоліки в утриманні технічних засобів організації дорожнього руху можна за тел.: (057) 731-28-14, (057) 731-28-16 або (063) 822-12-11 (цілодобово).

А ремонтники КП “Харківводоканал” у 2023 році замінили 588 люків на оглядових колодязях водопровідних мереж. Як повідомив начальник виробничого відділу комплексу "Харківводопостачання" Андрій Личкатий, бригади контролюють наявність та технічний стан понад 21,8 тис. люків на оглядових колодязях міських водоводів. За його словами, комунальники оперативно реагують на звернення мешканців щодо необхідності проведення ремонтних робіт. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися