У Харківській області перевірили громаду: подробиці (ФОТО)

У межах візиту передали комп’ютерну, побутову та медичну техніку на потреби медичного персоналу від міжнародних партнерів

В ході робочої поїздки заступники начальника Харківської ОВА Олена Логвинова та Євген Іванов перевірили роботу відновленого медзакладу в селі Малі Феськи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Амбулаторія у селі Малі Феськи Богодухівського району була пошкоджена внаслідок ворожого обстрілу населеного пункту навесні 2022 року. В ході відновлювальних робіт, в медзакладі замінили покрівлю, комунікації, вікна та провели внутрішні ремонтні роботи.

“В межах візиту передали комп’ютерну, побутову та медичну техніку на потреби медичного персоналу від міжнародних партнерів. Усе необхідне обладнання в амбулаторії встановлене та функціонує. Відтепер амбулаторія може повноцінно приймати пацієнтів. Паралельно доукомплектовуватимемо медзаклад меблями”, - зазначила Олена Логвинова.

Також в населеному пункті планують провести відновлювальні роботи та облаштування укриття в місцевій школі та дитячому садочку.

“Укриття мають відповідати усім вимогам ДБН. В Малих Феськах налічується більш як 3,5 тисячі жителів в тому числі внутрішньо переміщених осіб. Тому попит на офлайн-освіту є. Продовжуємо роботу в цьому напрямку”, - зазначив Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Старосалтівській селищній раді передали сертифікат на отримання ноутбуків у кількості 234 шт. 

У селищній раді зазначили, що освітній процес продовжується завдяки співпраці з Харківською ОВА та Фондом ЮНІСЕФ. 

Детальніше про видачу ноутбуків у Харківській області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися