Одна з громад на Харківщині отримає понад 200 ноутбуків

Гаджети видаватимуть дітям у тимчасове користування

Старосалтівській селищній раді передали сертифікат на отримання ноутбуків у кількості 234 шт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

У селищній раді зазначили, що освітній процес продовжується завдяки співпраці з Харківською ОВА та Фондом ЮНІСЕФ.

Раніше громада вже одержала планшети та ноутбуки за допомоги Фонду ЮНІСЕФ, нове постачання техніки повністю забезпечить решту школярів, які ще не отримали обладнання. Гаджети видаватимуть дітям у тимчасове користування для дистанційного навчання.

“Загалом, школярам Харківської області передали 7700 ноутбуків, які розподілили між закладами освіти у 22 деокуповані громади області. Зокрема, 413 гаджетів передадуть дітям-переселенцям, які тимчасово мешкають у гуртожитках Харкова”, - заявив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наприкінці 2023 року Старосалтівська громада отримала новий шкільний автобус за підтримки міжнародних партнерів. 

“Така підтримка безумовно є цінною для нашої громади, адже розвиток освіти – це один з найбільш пріоритетних напрямів. Отриманий шкільний автобус значно полегшить доступ до знань, що відкривають нові можливості для розвитку освіти й забезпечення дітей комфортним та безпечним транспортом”, - зазначили у Старосалтівській селищній раді.

А КП "Муніципальна компанія поводження з відходами" отримало міжнародну технічну допомогу. Харківське КП отримало два екскаватори-навантажувачі та гусеничний бульдозер у рамках Програми екстреного відновлення, яка реалізується Японським агентством міжнародного співробітництва та урядом України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися