Морози посилюються: у яких будинках у Харкові немає опалення після обстрілів

У Харкові працює 74 пункти незламності

У Харкові через сильні пошкодження, отримані внаслідок останніх обстрілів міста, без опалення залишається один будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради станом на вечір 7 січня. 

Очільник Харківської міської ради Ігор Терехов повідомив, що в інших пошкоджених будинках вдалося відновити теплопостачання.

“Усі будинки, які постраждали від останніх прильотів, - з теплом, крім одного. Там дуже серйозні руйнації, і сьогодні підключати до нього систему опалення сенсу немає”, - розповів Ігор Терехов.

Також мер зазначив, що через похолодання рф може посилити обстріли енергетичної інфраструктури. За його словами, в Харкові заздалегідь підготувалися до цього та обладнали котельні автономними джерелами живлення. Крім того, під час блекауту харків'яни зможуть скористатися 74-ма міськими “пунктами незламності”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні ввечері та сьогодні вранці окупанти обстріляли Харків та область. Щодо вчорашньої атаки відомо, що окупанти завдали 2 удари по Харкову, попередньо - ракетами С-300. 

“Також зафіксовані влучання у Вовчанській громаді. Профільні служби продовжують огляд місць. На цю хвилину - без постраждалих. До відбою повітряної тривоги перебувайте в укриттях”, - зазначив начальник ХОВА.

Ігор Терехов уточнив: “Прилетіло поряд з приватними житловими будинками в одному з районів міста. Попередньо - без руйнувань та постраждалих. На місці працюють усі відповідні служби”.

Детальніше про обстріл Харкова 8 січня читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися