Харків під ракетним ударом: що відомо (ОНОВЛЕНО)

У місті пролунало кілька вибухів

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що місто під ворожим обстрілом, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Харків під ракетним ударом. У місті пролунало вже кілька вибухів”, - написав очільник міста. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив:”До уваги жителів Харкова та області. Окупанти наносять удари, перебувайте в укриттях!”.

У поліції Харківської області нагадали: “Про влучання ворожих снарядів повідомляйте на лінію 102”. 

У моніторингових пабліках зазначають, що Харків під обстрілом ЗРК "С-300".

Начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник ("Марсель") станом на 22:14 в Telegram повідомив, що ракет у повітряному просторі над Харківщиною нема. "Ворог вкотре наносив удари з району Бєлгорода, попередньо із ЗРК С-300. Загроза нових ракетних ударів зберігається, тому не покидайте укриття до відбою повітряної небезпеки. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється”, - написав він.

Місцеві Telegram-канали повідомляють про нові пуски ракет, згодом повідомили про вибухи в області. 

Начальник Харківської ОВА уточнив, що окупанти завдали 2 удари по Харкову, попередньо - ракетами С-300. 

“Також зафіксовані влучання у Вовчанській громаді. Профільні служби продовжують огляд місць. На цю хвилину - без постраждалих. До відбою повітряної тривоги перебувайте в укриттях”, - зазначив начальник ХОВА.

Ігор Терехов уточнив: “Прилетіло поряд з приватними житловими будинками в одному з районів міста. Попередньо - без руйнувань та постраждалих. На місці працюють усі відповідні служби”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні близько 10:00 та 13:00 ворог обстріляв м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено житлові будинки, гараж з автомобілем та підприємство. 

О 14:30 окупанти завдали удару по с. Нечволодівка Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок. За даними Олега Синєгубова, внаслідок обстрілу загинув 50-річний чоловік. Одна жінка отримала поранення, медичну допомогу надали на місці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися