Пропустили поїзд через тривалу повітряну тривогу: що робити

Під час повітряної тривоги посадка та висадка здійснюється через підземні переходи за їх наявності

В “Укрзалізниці” повідомили, що попри масштабну повітряну тривогу поїзди продовжували рух. У компанії розповіли, як діяти, якщо пропустили поїзд через тривогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

В “Укрзалізниці” розповіли, що під час повітряної тривоги посадка та висадка здійснюється через підземні переходи за їх наявності, очікування на рейси обов'язково в укриттях.

“Нагадуємо пасажирам, які не встигли на потяги через тривалу повітряну тривогу по різних регіонах, що провідники та стюарди “Укрзалізниці” допустять вас на наступні рейси аналогічного напрямку протягом доби. Ми готові допомогти знайти вільні місця на таких рейсах, для цього зв'яжіться з онлайн-підтримкою у месенджерах (Viber, Telegram, Facebook, Apple Messages), застосунку або телефоном 0 800 503 111”, - уточнили у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні РФ вчинила чергову масовану атаку. Під обстріли потрапив Харків та населені пункти Харківської області. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив: “Цього ранку ворог бив по промисловим обʼєктам міста. Є пожежа та на цей момент одна постраждала жінка. Пожежу вже гасять наші рятівники, з пораненою працюють медики”.

Раніше Олег Синєгубов повідомляв, що окупанти завдали мінімум 4 удари по Харкову. “Тип озброєння встановлюється. На цю хвилину - без постраждалих. Інформація оновлюється”, - повідомив начальник Харківської ОВА. 

Також вибухи пролунали у Харківській області. У м. Зміїв Чугуївського району зафіксоване влучання у приватний будинок. 

Детальніше про наслідки обстрілів у Харкові та області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися