Жителів Харківщини попередили про роботи вночі: що відбуватиметься

У громаді вночі працюватиме снігоочисна техніка

У Балаклійській міській раді звернулися до водіїв з проханням через негоду, повідомляють "Коментарі. Харків".

“У зв'язку з погіршенням погодних умов, вночі на дорогах Балаклійської громади працюватиме снігоочисна техніка, тож  закликаємо власників авто не залишати транспортні засоби на проїзній частині, аби не заважати роботі комунальників та дорожників. Дякуємо за розуміння”, - звернулися до жителів громади у міській раді. 

Раніше повідомлялося, що в Олексіївській громаді скасували рейс соціального автобуса. Причиною відміни рейса стали погодні умови. Який рейс відмінили, читайте тут.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на державних і місцевих дорогах у Харківській області 8 січня працює 110 одиниць техніки.

За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, проїзд дорогами забезпечено.  При цьому він попередив, що через різке зниження температури повітря та пориви вітру на дорогах можливі ускладнення руху. На автошляхи державного значення вийшли понад 60 одиниць спецтехніки. Ще 47 одиниць техніки працює на місцевих дорогах.

Виконується обробка піщано-сольовою сумішшю, в тому числі автобусних маршрутів та маршрутів для евакуації та доставки гуманітарної допомоги.

Про ускладнення у русі на дорогах місцевого значення водії можуть повідомляти чергового диспетчера ДП "Харківський облавтодор" за номерами: +38 057 336-77-00, 336-79-33. Також працює “гаряча лінія” Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області: +38 095 568 38 77.

Також у Харкові та області працює цілодобовий Штаб з ліквідації наслідків негоди, яка насувається в Україну.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися