Де зігрітися: адреси пунктів незламності у Харкові

У Харківській області розгорнули 928 пунктів незламності

У Харкові та області погіршуються погодні умови, тож видання "Коментарі. Харків" повідомляє як знайти пункти незламності за необхідності. 

Станом на 29 грудня начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що в області розгорнули 928 пунктів незламності, з яких функціонує 903. Зокрема, 150 працює в цілодобовому режимі, 753 – за графіками.

“У разі аварійного відключення постачання електричної та теплової енергії більш ніж на 3 години пункти незламності будуть переведені в цілодобовий режим роботи”, – зазначив Олег Синєгубов. Жителі регіону зможуть у пунктах незламності погрітися, зарядити гаджети та під'єднатися до інтернету.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що під час блекауту харків'яни зможуть скористатися 74-ма міськими “пунктами незламності.

Знайти найближчий пункт можна скориставшись застосунком “Дія”. На головному екрані застосунку розміщена відповідна мапа, яка допоможе дізнатись адресу, графік роботи й умови кожного осередку. Вона доступна як онлайн, так і офлайн. Для зручності можна скористатися фільтрами: “Відчинено зараз”, “Доступно для людей з інвалідністю” та “Зручності”.

В Мінреінтеграції повідомили, що з міркувань безпеки геолокації пунктів незламності  в Харківській області частково не відображаються. Переглянути адреси найближчих пунктів також можна за посиланням або скориставшись спеціальним чат-ботом у Telegram і Viber.

Також знайти найближчі пункти незламності можна скориставшись чат-ботом "Харків — твій дім" за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що окупанти в Харківській області пошкодили важливі мережі




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися