У Харківській області окупанти пошкодили важливі мережі: подробиці

Через ворожі обстріли жителі Харківщини залишилися без світла та газу, деякі пошкодження спеціалісти усунули

У Харківській області через бойові дії без електроенергії залишаються більш ніж 18 тисяч споживачів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА

Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам розповів, що внаслідок повномасштабного вторгнення РФ у Харківській області знеструмлено 69 населених пунктів. “Нещодавні обстріли окупантів призвели до відключень від електропостачання ще кількох населених пунктів. Оперативно лагодимо пошкоджені ділянки мереж. Фахівці роблять все можливе, аби якнайшвидше повернути світло. Зокрема, за минулу добу подано напругу 125 абонентам”, – сказав Михайло Харнам. 

Без електропостачання – ще 18 691 споживач. Також без доступу до газопостачання наразі перебуває 34 312 споживачів. За минулу добу вдалося відновити послугу 6 абонентам.

А в Харківській філії “Газмережі” повідомили, що спеціалісти усунули пошкодження на газових мережах у Змієві. “Після цинічного обстрілу РФ житлового масиву у Змієві, спеціалісти оперативно локалізували аварійну ситуацію, спричинену російською атакою на місто. Після цього, газовики обстежили газорозподільну систему та газові комунікації прилеглих до епіцентру вибухів житлових будинків”, - зазначили у компанії.

У філії повідомили, що наразі виявленні пошкодження мереж усунуті. Житлові будинки зміївчан, крім зруйнованого рф, із газом та опаленням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю та понеділок окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та області. Були зруйновані житлові будівлі та об'єкти інфраструктури. Детальніше про ситуацію в Харкові після обстрілів читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися