Стало відомо, що робиться з укриттями в Харкові

Жителі Харкова можуть поскаржитися на закриті укриття

Харківській міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів  про ситуацію з укриттями в Харкові, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами мера Харкова, у місті станом на 9 січня обладнані 2700 найпростіших укриттів.

“У нас є можливість щодо обігріву найпростіших укриттів, які знаходяться у підвальних приміщеннях житлових будинків. Ми в процесі підготовки обладнали всі практично підвальні приміщення, які оснащені питною водою, вогнегасниками, крім цього заживили їх електропостачанням, обладнали лавками, є все необхідно, щоб люди перебували там деякий час, коли лунає тривога у місті”, - сказав Ігор Терехов.

А тим часом з 7 січня в Україні запустили чат-бот в телеграмі, в якому можна поскаржитися на зачинені під час тривоги бомбосховища. Для цього потрібно заповнити усі необхідні дані.

Скарги відразу будуть перенаправляти прямо до відповідальних за бомбосховища в кожному з населених пунктів. Чат-бот можна знайти за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові посилюються морози. Тож в пригоді може стати пункт незламності, де можна зігрітися.

Станом на 29 грудня начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що в області розгорнули 928 пунктів незламності, з яких функціонує 903. Зокрема, 150 працює в цілодобовому режимі, 753 – за графіками.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що під час блекауту харків'яни зможуть скористатися 74-ма міськими “пунктами незламності.

Як дізнатися адресу найближчого пункту незламності читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися