У Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори

Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї

У середу, 10 січня в смт Борова продовжиться видача продуктової допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

У селищній раді зазначили, що 10 січня біля ФОКу, здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги мешканцям смт Борова за наступним графіком:

  • 08:30 - вул. Залізнична; вул. Весняна.

  • 09:00 - вул. Паркова; вул. Харківська.

  • 10:00 - вул. Партизанська; вул. Затишна.

  • 10:30 - вул. Покровська; вул. Київська.

До початку видачі допомоги відповідальним особам вулиць Партизанська, Затишна, Покровська та Київська необхідно надати поіменні списки мешканців.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ветеранам та особам з інвалідністю видаватимуть стипендії на відновлення культурно-мистецької діяльності

Серед основних цілей програми – підтримка митців, зокрема осіб з інвалідністю та ветеранів, надання їм можливості для здійснення культурно-мистецької діяльності.  У Мінреінтеграції повідомили, що до участі запрошують фізичних осіб, які досягли 18 років і здійснюють свою діяльність на території України (за виключенням тимчасово окупованих територій).

Для участі необхідно зареєструватися на сайті Українського культурного фонду. Потім вибрати програму "Стипендія на відновлення культурно-мистецької діяльності", заповнити анкету та підписати її електронним цифровим підписом. Подавати заявки можна до 15 січня 2024 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися