Стало відомо, що ремонтували у Харкові у 2023 році (ФОТО)

Поточний ремонт комунальники виконали у понад 440 житлових будинках

У Харківській міській раді розповіли про результати роботи КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” у 2023 році, повідомляють "Коментарі. Харків".

За даними міськради, працівники підприємства минулого року усунули аварійність та наслідки обстрілів у понад 1,6 тис. житлових будинків, закрили понад 23,7 тис. кв. м контурів. 

В понад 440 житлових будинків комунальники виконали поточний ремонт. Зокрема, фахівці КП замінили або відремонтували понад 360 дверей за 73 адресами. Також проводились роботи з ремонту покрівлі, стін, фасадів, вхідних груп тощо. Крім того, бригади пофарбували 325 дитячих майданчиків, відремонтували 1,8 тис. елементів та полагодили близько 1,6 тис. лавок і 130 урн.

Служба з обслуговування димових та вентиляційних каналів КП “ХРБП” обстежила понад 223 тис. квартир та 540 тис. вентиляційних каналів. До опалювального сезону вони підготували майже 33 тис. опалювальних приладів та відремонтували 90 оголовків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі відбудовують житлові будинки, які були пошкоджені внаслідок обстрілів.

У міськраді розповіли, що минулого тижня відновлювальні роботи почалися ще в одній багатоповерхівці. 

У квітні 2022 року у цей будинок влучив ворожий снаряд, зруйнувавши три поверхи сходових маршів та одну квартиру. Зараз фахівці демонтують пошкоджені елементи для подальшого відновлення об'єкта.

А бригади комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” інтенсивними темпами продовжують відновлювально-ремонтні заходи на ділянці каналізаційного колектора діаметром 400 мм та глибиною залягання 6 метрів у Новобаварському районі. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися