У Харкові комунальники випускають унікальне обладнання: що ремонтують (ФОТО)

Підтримка водорозбірних колонок у робочому стані в умовах воєнного часу є одним із пріоритетних завдань ремонтників

У Харкові за 2023 рік комунальники провели понад 2 тисячі капітальних ремонтів міських водорозбірних колонок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Ремонтні роботи виконували бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання”.

Начальник Новобаварської районної служби водопровідних мереж Євген Сальков розповів, що на балансі підрозділу знаходиться близько 330 вуличних колонок. Спеціаліст зазначив, що підтримка таких колонок у робочому стані в умовах воєнного часу є одним із пріоритетних завдань ремонтників.

Начальник механозбірно-ремонтної дільниці Валерій Челапко повідомив, що на підприємстві є власне виробництво ремонтних комплектів та запчастин для вуличних колонок. “Цех з ремонту та технічного обслуговування обладнання повністю перекриває потреби в запасних деталях та ремкомплектах. Свого часу тут розробили та налагодили випуск унікального ежекторного крана, який є основним механізмом колонки”, - розповів начальник дільниці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти Харківської міської філії “Газмережі” відновили газопостачання до майже 1 тисячі осель Харкова. 

У філії зазначили, що початок нового року видався важким на події. Російські війська щоденно обстрілювали Харків, внаслідок прильотів пошкоджено чимало житлових будинків та цивільної інфраструктури. Руйнувань зазнали й газові мережі міста.

Як ремонтували газові мережі, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися