Скільки платитимуть за газ харків'яни у 2024 році

Суму за послуги розподілу природного газу в Харкові оновили

У Харківській міській філії “Газмережі” повідомили, що рахунки за розподіл газу за січень вже в особистому кабінеті споживачів, повідомляють "Коментарі. Харків".

В компанії зазначили, що сума за послуги розподілу природного газу оновлена. Вартість доставки енергоресурсу на 2024 рік сформована на основі річного споживання. “Наголошуємо, що тариф на розподіл газу у 2024 році для клієнтів Харківської міської філії Газмережі” не змінився і становить 0,43 грн за 1 м куб. на місяць (без ПДВ). Однак суми в платіжках залежатимуть від вашого споживання газу впродовж минулого газового року - з 1 жовтня 2022 року по 30 вересня 2023 року”, - попередили у компанії.

Також споживачам пояснили, що відповідно до об’ємів спожитого газу в попередній газовий рік для споживача розраховується плата за розподіл природного газу на наступний календарний рік. 

У компанії нагадали, що сплачувати за розподіл природного газу необхідно до 20 числа кожного місяця. 

Оплатити за послугу розподілу газу можна через: 

  • Особистий кабінет my.grmu.com.ua; 

  • Онлайн застосунки банків "Приват24" та "Ощад"; 

  • Каси діючих банківських установ; 

  • Відділення “Укрпошти”; 

  • Платіжні системи EasyPay. 

“При оплаті обов’язково вказуйте ПІБ та особовий рахунок, який починається на 131…”, - нагадали в компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти Харківської міської філії “Газмережі” відновили газопостачання до майже 1 тисячі осель Харкова. 

У філії зазначили, що початок нового року видався важким на події. Російські війська щоденно обстрілювали Харків, внаслідок прильотів пошкоджено чимало житлових будинків та цивільної інфраструктури. Руйнувань зазнали й газові мережі міста. 

Як ремонтували газові мережі в Харкові, читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/khm_grmu/171
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися