У Харківській області підвищать тарифи на опалення: подробиці

Вартість теплопостачання для населення зросте на 5,83%

КП “Тепловодосервіс” Лозівської міської ради Харківської області повідомляє про намір зміни (коригування) тарифів на послугу з постачання теплової енергії для населення в смт Краснопавлівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. 

Зростання тарифів обґрунтували збільшенням вартості основних складових: електричної енергії, заробітної плати та нарахування на заробітну плату.

Враховуючи дію мораторію, тарифи будуть встановлені, але не будуть застосовуватися протягом воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано для споживачів категорії “населення”.

Відтак, вартість теплопостачання для населення зросте на 172,60 грн або на 5,83% і становитиме 3135,21 грн/Гкал (з ПДВ).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській філії “Газмережі” повідомили, що рахунки за розподіл газу за січень вже в особистому кабінеті споживачів.

В компанії зазначили, що сума за послуги розподілу природного газу оновлена. Вартість доставки енергоресурсу на 2024 рік сформована на основі річного споживання. 

“Наголошуємо, що тариф на розподіл газу у 2024 році для клієнтів Харківської міської філії Газмережі” не змінився і становить 0,43 грн за 1 м куб. на місяць (без ПДВ). Однак суми в платіжках залежатимуть від вашого споживання газу впродовж минулого газового року - з 1 жовтня 2022 року по 30 вересня 2023 року”, - попередили у компанії.

Детальніше про особливості нарахування та сплати квитанцій за газ у Харкові, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися