Ремонтні роботи у Харкові виконують по-новому: деталі

Нова технологія простіша не тільки в експлуатації, а й у налагодженні та підключенні обладнання

У Харкові майстри управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" освоїли та застосовують актуальну технологію паяння сучасних труб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Ця технологія простіша не тільки в експлуатації, а й у налагодженні та підключенні.

На компідприємстві розповіли, що завдяки застосуванню цього нововведення навіть масштабні обсяги перекладок мереж виконуються набагато швидше, порівняно з установкою металевих труб. У такий спосіб з початку року уже замінили 200 метрів комунікацій холодної води у будинку на вулиці Університетській. 

Начальник дільниці Основ'янського району Віталій Федін зазначив, що серед термінових ремонтів 90 відсотків складають засмічення у каналізаційних трубопроводах, що створюють самі мешканці. “Особливо, це проблема нагальна в холодну пору року. Наші майстри щодня планують огляди та ревізії внутрішньобудинкових систем, щоб мінімізувати аварійність та відключення послуг, а мешканці скаргами, що знову забилася каналізація, змінюють ці плани. І замість потокових ремонтів, ми  чистимо стоки”, - наголосив він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові за 2023 рік комунальники провели понад 2 тисячі капітальних ремонтів міських водорозбірних колонок.

На балансі підрозділу знаходиться близько 330 вуличних колонок. Підтримка таких колонок у робочому стані в умовах воєнного часу є одним із пріоритетних завдань ремонтників.

Як ремонтують колонки у Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися