Що зробили в будинках Харкова, пошкоджених обстрілами 10 січня (ФОТО)

У Харкові триває ліквідація наслідків ракетного удару по Харкову 10 січня

У Київському районі закрили всі вікна житлових будинків, які були вибиті в результаті ворожих обстрілів 10 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Департаменті житлово-комунального господарства зазначили, що пошкоджень зазнали шість житлових будинків. Працівники КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” закрили 37 вікон у квартирах та ще п’ять - у місцях загального користування. 

Крім того, комунальники закрили 60 вікон у нежитлових будівлях, які також зазнали руйнацій через обстріли. Обстеження будівель на наявність інших пошкоджень триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що напередодні вночі окупанти вчергове завдали ракетного удару по Харкову. Влучання було поблизу готелю. Внаслідок удару було пошкоджено газові мережі.

У Харківській міській філії "Газмережі" повідомили, що спеціалісти працюють на місці нещодавніх прильотів у Київському районі.  Внаслідок обстрілу було пошкоджено розподільний підземний газопровід низького тиску, а зовнішні газопроводи були посічені уламками снарядів.  “Наразі газовики проводять ремонтно-відновлювальні роботи по заміні пошкоджених ділянок газових мереж”, - уточнили у компанії.

А енергетики відновили електропостачання для споживачів Київського району, які були знеструмлені внаслідок ракетного удару. 

Як розповів начальник Центрального району електричних мереж АТ "Харківобленерго" Сергій Гасюк, фахівцям підрозділу вдалося відремонтувати повітряну лінію та заживити 46 приватних домоволодінь, а також 8 юридичних споживачів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися