Які важливі мережі в Харкові пошкодили окупанти 10 січня

Спеціалісти працюють на місці влучання

Напередодні вночі окупанти вчергове завдали ракетного удару по Харкову. Влучання було поблизу готелю. Внаслідок удару було пошкоджено газові мережі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі". 

У компанії повідомили, що спеціалісти працюють на місці нещодавніх прильотів у Київському районі. 

Внаслідок обстрілу було пошкоджено розподільний підземний газопровід низького тиску, а зовнішні газопроводи були посічені уламками снарядів. 

“Наразі газовики проводять ремонтно-відновлювальні роботи по заміні пошкоджених ділянок газових мереж”, - уточнили у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти Харківської міської філії “Газмережі” відновили газопостачання до майже 1 тисячі осель Харкова. 

У філії зазначили, що початок нового року видався важким на події. Російські війська щоденно обстрілювали Харків, внаслідок прильотів пошкоджено чимало житлових будинків та цивільної інфраструктури. Руйнувань зазнали й газові мережі міста.

“Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" відновили газопостачання до майже 1 тисячі осель харків’ян, які внаслідок обстрілів тимчасово залишились без газу. Попередньо газовики повністю замінили зруйновані газопроводи, заварили отвори від уламків снарядів та перевірили систему на щільність та герметичність”, - повідомили у Харківській міській філії. 

А в Харківській міській раді розповіли про ситуацію в місті після обстрілів. Детальніше читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/khm_grmu/173
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися