У Харкові за добу подали понад 1000 скарг: що сталося

З початку опалювального сезону тепловики опрацювали понад 65 тисяч заявок громадян

У КП “Харківські теплові мережі” розповіли, що відбувається з опаленням у місті, повідомляють "Коментарі. Харків".

На компідприємстві зазначили, що за минулу добу працівники усунули 21 дефект на внутрішньоквартальних та 94 дефекти на внутрішньобудинкових мережах центрального опалення та гарячого водопостачання. 

Також протягом доби опрацювали понад 1000 заявок громадян. “Зараз тривають перевірки теплових мереж у Холодногірському районі після нічного обстрілу, та пошук  витоків  по всьому місту”, - уточнили на компідприємстві. 

Всього від початку опалювального сезону у жовтні 2023 року  через службу 15-62  працівники КП "Харківські теплові мережі" прийняли та опрацювали понад 65 тисяч заявок громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що очільник Лозівської громади Сергій Зеленський доповів про скрутне становище теплопостачальних підприємств Лозівської громади на нараді під головуванням Олега Синєгубова, голови Харківської обласної військової адміністрації.

"Одне Лозівське “Теплоенерго” щомісяця накопичує до 10 млн грн різниці тарифів. Загальна підтверджена сума державної компенсації – понад 120 млн грн. Лише 35% отриманих коштів залишаються на рахунках підприємства, решту – обов'язково перераховують газовикам. Вперше за останні 7 років утворилися мільйонні борги за електропостачання. Громада підтримує тепловиків, але повністю перекрити потребу не в змозі. Різниця тарифів сягає третини місцевого бюджету", – повідомив Сергій Зеленський.

Детальніше про складну ситуацію з теплопостачанням у Харківській області читайте за посиланням



Джерело: https://t.me/teploseti/5942
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися