Громадський транспорт у Харкові завтра працюватиме зі змінами

Зміни діятимуть завтра з 10:00 до 15:00

У Харківській міській раді попередили про зміни в роботі громадського транспорту, пишуть "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що рух трамваїв на вул. Шевченка та вул. Героїв Праці, на ділянці від розворотного кола “Журавлівський гідропарк” до вул. Академіка Павлова, буде припинений з 10:00 до 15:00 18 січня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

В цей час трамваї курсуватимуть наступним чином:

№16, 16А: розворотне коло “Салтівське” - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - в’їзд Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло “Журавлівський гідропарк”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на сайті електронних петицій до Харківської міської ради містяни зареєстрували відразу кілька звернень, які стосуються організації транспортного руху в Харкові.

Авторка одного звернення, Дина Хабирова, просить значно звузити вулиці. "Щоб зберегти екологію міста й повернути харків'ян до міського транспорту, треба звузити харківські вулиці у 2-3 рази", - пояснила авторка.

Автор іншого звернення, Стас Світличний, пропонує виділити окремі смуги для громадського транспорту на пр. Гагаріна. "По проспекту Гагаріна ходять як тролейбуси, так і автобуси тому правильним рішенням було б виділення окремих смуг за рахунок чого й автобуси й тролейбуси зможуть їхати швидше. Також до введення в роботу станції метро "Одеська" це зможе допомогти у перевезенні пасажирів до станції метро "Проспект Гагаріна", - пояснив автор.

Детальніше про ініціативи, зареєстровані на сайті петицій, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися