У Харкові ліквідували деякі наслідки ракетного удару 16 січня (ФОТО)

Ремонтні роботи на місці влучання у Харкові продовжуються

Енергетики відновили електропостачання для більшості споживачів, знеструмлених через ракетні удари. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Спеціалісти компанії заживили 67 споживачів середмістя Харкова, які залишилися без світла внаслідок обстрілу ввечері 16 січня. За словами керівника Холодногірського району електричних мереж Сергія Помазана, через обстріл було пошкоджено два вузлових пункти обленерго, що призвело до знеструмлення 93 побутових та 12 юридичних споживачів.

"Сьогодні нам вдалося відновити електропостачання для 62 побутових і 5 юридичних споживачів. Завтра плануємо відремонтувати вузлові пункти і заживити всіх", - зазначив Сергій Помазан.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що троє жінок залишаються в тяжкому стані в лікарні внаслідок ракетних ударів по центру Харкова 16 січня 2024 року. Загалом поранень зазнали 17 людей, з них 13 — у лікарнях. Усі пацієнтки — жінки. Найстаршій 77 років, наймолодшій — 37 років.

В.о. генерального директора лікарні Костянтин Лобойко розповів: "У нас залишаються 12 пацієнтів. З них — троє жінок перебувають у тяжкому стані, вони — у нейрохірургічному відділенні. Одну жінку прооперували, у неї уламковий перелом черепа. Друга жінка має черепно-мозкову травму, її не оперували. Є ще 77-річна жінка, у тяжкому стані, яка отруїлася продуктами горіння внаслідок пожежі. Інші — у задовільному стані, середньої тяжкості". За його словами, серед поранених, яких ушпиталили до цього медзакладу, п'ятеро пацієнтів з приватної лікарні, яку пошкодила російська ракета.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися