У Харківській області проводять перевірки: що контролюють

У Харківській області перевіряють пункти незламності

У Чугуївському районі провели моніторингові відвідування пунктів незламності Малинівської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

Ключовою метою відвідування була перевірка забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя в пунктах незламності. 

Зокрема, спеціалісти Держпродспоживслужби акцентували на дотриманні вимог щодо розміщення, харчування, водопостачання, проведення комплексу профілактичних та протиепідемічних заходів задля запобігання занесенню, виникнення та поширення інфекційних захворювань серед людей.

“Моніторинг проводився відповідно до Порядку організації та функціонування пунктів незламності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 17 грудня 2022 р. №1401 “Питання організації та функціонування пунктів незламності”, - повідомили у службі.

Також зазначається, що Чугуївське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області й надалі співпрацюватиме з органами місцевого самоврядування для забезпечення виконання необхідних протиепідемічних заходів у пунктах незламності на період дії воєнного стану.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області посилюють підтримку жителів Харківщини на випадок тривалого відключення електроенергії.

В області розгорнули майже 930 пунктів незламності. Тут є генератори, інтернет, опалення, місця для відпочинку, аптечки. За необхідності – можна зарядити гаджети, розігріти їжу та отримати необхідну інформацію.

Як знайти найближчий пункт незламності, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися