Де у Харківській області завтра видаватимуть продуктові набори

Яку гуманітарну допомогу можна отримати в Харківській області

У Балаклійській міській раді повідомили про видачу гуманітарної допомоги від благодійного фонду ADRA, пишуть “Коментарі. Харків”. 

“Благодійний фонд ADRA запрошує на отримання гуманітарної допомоги інвалідів І, ІІ та ІІІ груп та дітей-інвалідів, які проживають у м. Балаклія, сел. Нафтовиків, мкр. Лагері та вул. Арсенальна”, - йдеться у повідомленні Балаклійської міської ради.

Допомога буде надаватися у вигляді продуктових наборів. Видача відбудеться 24-25 січня з 09:00 до 13:00 за адресою: м. Балаклія, пл. Ростовцева, 3 (їдальня Балаклійського ліцею).

 Для отримання допомоги необхідно мати при собі оригінали документів людини, на яку вона буде отримуватися.

У Борівській селищній раді повідомили, що завтра, 24 січня 2024 року, біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги за наступним графіком:

  • 08:30 14-й квартал, будинки 13, 14, 14а.

  • 09:00 14-й квартал, будинки 15 - 18.

  • 09:30 провул. Степовий; провул. Оскільний; провул. Вишневий; провул. Першотравневий.

  • 10:00 вул. Шкільна.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - уточнили у міській раді.

Також звернулися до батьків дітей віком до 14 років, хто не отримував дитячий одяг як гуманітарну допомогу у 2023 році.

“Завтра, 24 січня 2024 року, з 11:00 до 14:00 у приміщенні ФОКу здійснюватиметься видача дитячого одягу на дітей віком від 0 до 14 років. Для отримання при собі треба мати паспорт (батька або матері дитини) та свідоцтво про народження дитини”, - повідомили у Борівській селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області перевірили ціни на ліки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися