Харків'ян попередили про проблеми з водою

Вода подаватиметься в оселі містян на зниженому тиску

На Салтівці проведуть ремонт водоводу. Про це інформують “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Комунальне підприємство “Харківводоканал” повідомляє, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на водоводі D=600 мм на проспекті Тракторобудівників, 128, тимчасово з 10:00 до 16:00 31 січня водопостачання мешканців мікрорайонів №533 і №606 Салтівського житлового масиву здійснюватиметься на зниженому тиску. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що бригади комплексу "Харківводовідведення" відновили зруйновану вибухом ділянку каналізаційного колектору в Київському районі. Як повідомив заступник директора з виробництва комплексу Ігор Плотніков, ремонтники замінили 14 м пошкодженої ділянки зовнішнього трубопроводу.

"Всі роботи провели за один день. Фахівці капітально відремонтували зруйнований оглядовий колодязь з оновленням обладнання, люка та плит перекриття. Вони також відновили систему водовідведення. Без послуг тимчасово залишається один будинок, який постраждав найбільше", - розповів Ігор Плотніков.

А у місті Балаклія сьогодні виконують роботи по підключенню реконструйованої частини водогону по вулиці Жовтневій через річку Балаклійка. 

Відключення водопостачання не передбачається. Проте на деяких ділянках водогону можлива зміна кольору води.

"Просимо з розумінням віднестись до можливих тимчасових незручностей. Буде докладено максимум зусиль, щоб роботи були проведені в найкоротші терміни. Дякуємо за розуміння!" – написали у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися