Харків'яни проти Коксохіму: мітингувальники беруть курс на Київ

Від викидів з Коксохімічного заводу страждають жителі Новобаварського району

Сьогодні біля будівлі Жовтневого районного суду Харкова пройшов мітинг проти Коксохіму. Через тиждень учасники протесту збираються нагадати про себе в Києві, передає KHARKIV Today.

Городяни вийшли на пікет з розтяжками: "Не дамо владі робити нас лохами". За словами харків'ян, від викидів з Коксохімічного заводу страждають жителі Новобаварського району. Крім того, дим, котрий валить з труби заводу шкодить навколишньому середовищу.

Один з ініціаторів мітингу Олександр Константинов організував петицію на сайті президента, а тепер збирається їхати до Києва до Офісу президента. Звернення вже набрало понад 7 тисяч голосів.

"Головне завдання сьогоднішнього пікету - це збір підписів і широкий розголос для громадськості про те, що є така петиція. Ми збираємо паперовий варіант підписів і будемо їхати до Києва, в Офіс президента і вимагати, щоб їх додали до нашого електронного варіанту петиції", - повідомив Константинов KHARKIV Today.

Нагадаємо, 3 вересня біля будівлі Харківської облдержадміністрації близько 20 мітингувальників розгорнули плакат з написом: "Люди не щури! Припиніть нас труїти!". Таким чином городяни вимагали зупинити роботу підприємства, поки на виробництві не будуть дотримуватися екологічних стандартів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися