У Харкові водіям, які хамлять пасажирам і виганяють пільговиків, пригрозили звільненнями

У Харкові за хамство звільнятимуть водіїв громадського транспорту

У Харкові хочуть поліпшити якість обслуговування пасажирів в громадському транспорті. Про це повідомив секретар Харківської міськради Ігор Терехов на зустрічі з керівниками тролейбусних і трамвайних депо, а також автобусних підприємств.

"Всі пасажири пільгового контингенту, будь то пенсіонер, ветеран або чорнобилець, повинні їздити безкоштовно, без будь-яких обмежень. Якщо я дізнаюся, що якийсь водій не пустив пільговика в салон, висадив його або нагрубив йому, то відповідати за це будете ви - позбудетеся або маршруту, або посади. І я вимагаю толерантного, ввічливого ставлення до людей. Це моя принципова позиція. Проведіть наради з водіями та кондукторами, донесіть їм ці вимоги ", - зазначив Терехов.

Також чиновник звернув увагу керівників підприємств на те, щоб весь транспорт, який виходить на лінії, був чистим і всередині, і зовні, а також продезінфікований з урахуванням карантинних вимог.

Раніше Терехов заявив, що в іноземців, які "лихачать" по дорогах, будуть відбирати автомобілі та відправляти їх на штрафмайданчик.




Клавдия

7 січня 2021, 22:01

Маршрут Харьков Ковяги никогда пенсионеров и инвалидов без оплаты не пускал . Только полная оплата.

Татьяна

7 січня 2021, 16:59

Меня тоже не пустили как чернобыльца 2 раза на 213 е маршрут нахамили и сказали чтобы я чесала пешком

Валентина

7 січня 2021, 10:02

Валентина,

Валентина

7 січня 2021, 10:00

Водители автобусов буды

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися