У Харкові мешканці трьох районів залишилися без води (Адреси)

Комунальники радять запасатися водою мешканцям кількох будинків, адже води не буде весь день

Комунальна служба КП "Харківводоканал" тимчасово вимкне воду у деяких будинках міста. Через проведення ремонтно-відновлювальних робіт води впродовж дня не буде за дев'ятьма адресами:

Московський район:

вул. Гвардійців Широнінців, 21 (п. №3) до 17:00 09.03.21 р.

Новобаварський район:

вул. Москалівська (Жовтневої Революції), 172 (п. №1, стояк), вул. Камська, 2 (п. №4, стояк) до 20:00 09.03.21 р.

Шевченківський район:

вул. 23 Серпня, 13-а (п. №1, спарений стояк), вул. Старицького, 16 (п. №6, стояк), вул. Шекспіра, 8 (п. №4, стояк), пр. Науки (Леніна), 39 (п. №6, стояк), пр. Перемоги, 56 (п. №5, стояк), вул. 23 Серпня, 6 (п. №1, спарений стояк) до 20:00 09.03.21 р.

Комунальники повідомляють, що обладнання ремонтують планово, і до вечора водопостачання знову буде відновлено. У КП "Харківводоканал" розуміють незручності, із якими вимушено стикаються мешканці через відсутність води, і вибачаються перед харків'янами.

У службі повідомляють, що мешканці міста можуть в режимі онлайн відстежити процес проведення ремонтних робіт, використовуючи мапу на офіційному сайті, де вказані аварійні та планові роботи на водопостачальному обладнанні.

"Коментарі" розповідали, що незважаючи на свято "8 березня", комунальники відключали воду на весь день у трьох районах через планові ремонтно-відновлювальні роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися