У Харкові з суботи посилюють карантин - оприлюднений перелік нових обмежень

Обмеження не торкнуться громадського транспорту, дитячих садків та великих підприємств

На території Харкова з 10 квітня обмежать роботу закладів харчування, непродовольчих магазинів та посилять контроль продовольчих ринків. Таке рішення прийняли у Харківській мерії, повідомляє Суспільне.

"Починаючи з суботи, буде введено жорсткіші заходи з карантинних обмежень. Буде обмежено режим роботи ресторанів, барів, кафе —  вони працюватимуть до 20:00. Переважно будуть працювати літні веранди і майданчики", - йдеться у повідомленні.

Також буде посилено контроль над роботою продовольчих ринків з дотримання маскового режиму і соціальної дистанції. Непродовольчим магазинам з суботи буде дозволено працювати лише до 20:00.

На роботу громадського транспорту - наземного та метро - обмеження не поширюватимуться.

"Метро закриватися не буде, не буде закриватися ніякий громадський транспорт та робота підприємств, оскільки це торкнеться економіки мешканців міста. Рішення щодо їх роботи прийматимуться з огляду на розвиток ситуації. Поки про повний локдаун не йдеться", - зазначено у рішенні.

Також продовжать роботу дитячі садочки та початкові класи загальноосвітніх шкіл. Учні старших класів навчатимуться дистанційно.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що у Харківській області вже сім районів опинилися у "червоній зоні" карантину. Під повний локдаун потрапили заклади харчування, окрім доставок, робота ТРЦ, розважальних закладів, культурні та спортивні заходи, робота спортзалів, непродовольчих ринків, закладів освіти, крім дошкільних, також на територіях загального користування не можна перебувати без маски.



Лена

8 квітня 2021, 10:56

Надо закрыть на2 недели полностью, всмысл этого ????

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися