За що потрапила на "Миротворець" ще одна мешканка Харківської області - деталі історії

Дівчина поставила рекорд, потрапивши в базу тих, хто "загрожує безпеці людства", менше ніж за добу

Кожного місяця бодай один мешканець, а точніше - мешканка Харківської області "оселяється" на сумнозвісному сайті-базі даних "Миротворець". Новий скандал розгорівся у соцмережах, зокрема Instagram, 28-річної мешканки міста Чугуїв.

Яна Сергіївна, яка, судячи з її профілю, працює майстром із нарощування вій в одному з салонів міста, напередодні записала емоційне "сторіз", у якому дуже обурливо та жорстко висловилася щодо українських військових і ЗСУ загалом.

"Смердючі, брудні, обригані, бухі ходять містом або обдовбані. Де ці військовослужбовці, яких можна за щось поважати?" - обурюється на відео Яна.

Також майстриня вій із неповагою охарактеризувала службу у ЗСУ на передовій, яка, на її думку, виглядає так:

"Його кудись послали, він там пролежав у холодочку, дригаючи ногою, а потім вважає себе героєм".

Дівчина також задає риторичне питання: "А з ким вони взагалі воюють?" Також вона обурилася, що на утримання ЗСУ українці вимушені платити додаткові податки із зарплат і пенсій.

"Ми платимо їм податки, отаким нахлібникам, які сидять і нічого не роблять. У моєї мами вираховують із зарплати, у мене, з пенсії у пенсіонерів - усе це таким покидькам, які не бажають працювати, наркоманам та алкашам, які йдуть туди. Фу!" - заявила блогерка.


Пізніше вона пояснила, що ця її заява викликана однією з клієнток-військових, з якою в неї виникла конфліктна ситуація.

Багатьох користувачів соцмереж обурили заяви дівчини і вони подалися до неї в особисті повідомлення з погрозами та звинуваченнями у неналежному ставленні до армії, військових і ситуації в країні. Сама Яна відповіла, що не примушує нікого заходити до неї на сторінку і переглядати її відео, де вона когось ображає.

Після бурхливої реакції у соцмережах і харківських пабліках дівчина все ж вибачилася, записавши нове відео і пояснивши, що не бажала образити усіх військових, а мала на увазі лише деяких своїх клієнтів і знайомих з їх числа.

Втім, вже було пізно і адміністрація сайту "Миротворець" додала профіль Яни з усіма доступними їм контактними даними у свій каталог із дописом про те, що правоохоронні органи мають "розглядати цю публікацію як заяву про скоєння дівчиною умисних дій проти нацбезпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку".

picture

Причиною, чому профіль Яни з Чугуєва з'явився на сайті, адміністрація назвала "демонстрування неповаги до ЗСУ, пропаганду проти України, заперечення агресії РФ".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що на сайт "Миротворець" додали жінку, яка жбурляла на відео в Instagram українські закордонні паспорти та лаялася на українське законодавство через те, що її сестру з дітьми не пустили на літак у Стамбул.



Вася

13 червня 2021, 11:48

Зайдите в вагон к атошникам "Ужгород -лисичанс,и поймёте что "герои' ещё до передовой не доехали,а уже обосрались(буквально)!!!)))

Вася

13 червня 2021, 11:44

Молодец девушка!просто озвучила факты!!!а если ты на "миротворце"значит норм чел! это факт известен всем уже более 5ти лет!Держись !!!пол страны с тобой!!!

Людмила

12 червня 2021, 14:30

Она сказала правду. Это действительно так. Куда смотрит комендатура? Раньше за нарушение формы одежды сажали на ,,губу,, стыдно и обидно за державу...

Андрею

9 червня 2021, 20:29

Вы правы и смелы , что это написали ! С Вами море людей согласны !

Андрей

9 червня 2021, 16:13

Правильно говорит,грязные,обдолбнные,никакого контроля за ними нет,драки постоянные,сколько случаев было угроз применения ими гранат,оружия.Полный бардак и безнаказанность

Мари

9 червня 2021, 05:26

Сидите с закрытыми ртами или попадёт в миротворец!а ноги об нас пусть и дальше вытирают

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися