У Харківській області мати пиячила і не годувала своїх чотирьох малят - дітей забрала опіка

Максимальне покарання за такі дії передбачає 1700 гривень штрафу

У містечку Савинці Ізюмського району Харківської області горе-мати чотирьох дітей утримувала їх у жахливих умовах, без їжі та догляду. На родину звернули увагу фахівці місцевої Служби у справах дітей і вилучили малят у жінки. Про деталі страшної історії розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

У поліцію з повідомленням про кричущу ситуацію звернулися мешканці села. Вони розповіли, що мати веде аморальний спосіб життя та зовсім не доглядає за малечею.

Всього у будинку проживає четверо дітей різного віку: десятирічний хлопчик, восьмирічна і п'ятирічна дівчатка й дворічний малюк.

У помешканні, куди вирушила комісія з питань захисту дітей, інспектори ювенальної превенції, служби у справах дітей Савинської сільради та Центру соціальних послуг виявили матір, що була сильно напідпитку і жодних зі своїх батьківських обов'язків виконувати не мала змоги.

Будинок був повністю захаращений, у безладі та смітті. Комісія також не знайшла ніякої їжі — ані готової, ані запасів продуктів. На місці було прийняте рішення негайно забрати чотирьох дітей з родини та помістити до лікарні. Лікарі кажуть, що здоров'ю малюків нічого не загрожує.

picture

Ця родина вже деякий час перебуває на обліку у місцевих органах соціальної опіки за ознаками "такої, що опинилася у скрутних життєвих обставинах".

На жінку склали адмінпротокол за статтею 184 КУпАП: невиконання батьківських обов'язків. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу у розмірі 850-1700 гривень.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що нещодавно у Харкові відбувся суд над жінкою, яка знімала у сторіз в Instagram, як її маленька донька п'є пиво та лонгер. Жінці винесли попередження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися