У Харкові почали ремонтувати ліфти - чому обурені місцеві жителі

Головним знаряддям для ремонту став балончик із сірою фарбою

У Харкові у багатоповерхових будинках почали ремонтувати ліфти. Ремонт роблять косметичний, але не за один раз. Фотографії "поремонтованих" ліфтів почали з'являтися у соцмережах.

Одним із перших почали ремонт ліфт на вулиці Героїв праці, 68. Там фарбою із балончика зафарбували металеві елементи у ліфті, щоправда, разом із ними у плямах фарби тепер і стіни довкола.

picture

Також на стелі встановили 10 діодних світильників і закрили їх металевою панеллю.

picture

Стіни у ліфті, зроблені ще в момент його виробництва на заводі, з коричневою радянської фанери, усі розмальовані, обклеєні об'явами та подряпані, залишили як є.

Схожий ремонт "Харківміськліфт " зробив у ліфті на вулиці Дружби народів. Там також пофарбували металеві конструкції із балончика, але більш інтенсивно: на стіні довкола гучномовця для виклику ліфтера утворилася величезна срібляста пляма.

picture

Місцеві жителі розповідають, що таким чином "ремонтували" ліфти й в інших будинках. За словами харків'ян, трохи згодом після робіт балончиком ремонтувальники приходять та обклеюють стіни самоклейкою плівкою зверху на старі оголошення, приклеєні жуйки та подряпини.

Нагадаємо, раніше один із ліфтів на Гвардійців Широнінців потрапив у поле зору ЗМІ через те, що самостійно поїхав донизу із дитячим візочком всередині. За мить перед цим з нього вийшли батьки з дитиною. Ліфт сфотографували з усіх боків, а його жахливий внутрішній вигляд дуже вразив усіх. Він був весь подряпаний, із частково обпаленими стінами, на стелі були намальовані дивні малюнки, лайливі слова і помітні сліди підпалення.



Джерело: https://t.me/hueviykharkov

Дед Миха

24 серпня 2021, 15:37

Что они не делают, вкось идут дела - видно в понедельник их...!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися