У Харкові ліфт пролетів 6 поверхів вниз із дитячим візочком - відомі деталі

Батьки з дитиною ледь встигли вийти, а дитячий візочок так і залишився у ліфті

У Харкові на Гвардійців Широнінців ліфт із дитячим візочком пролетів 6 поверхів вниз. Буквально за мить до того, як ліфт почав рухатися, з нього вийшли батьки з півторамісячним немовлям. Про деталі події розповіли у Суспільне.

Пізно ввечері 16 серпня на Гвардійців Широнінців, 48 мешканець дев'ятиповерхового будинку повертався додому з дружиною та маленькою донечкою. Коли ліфт зупинився на шостому поверсі, спершу з нього вийшла жінка з дитиною, за ними виходив чоловік і віз за собою візочок.

Раптом ліфт почав рухатися вниз, двері залишилися відкритими, забрати з ліфта візочок чоловік так і не встиг, а коли верх кабіни вже досяг підлоги, то його довелося залишити.

Через деякий час на місце прибули ремонтники. Вони відкрили двері ліфта і побачили всередині перекинутий візочок, обшивку якого розірвало, а механізм пошкодило.

"Його, мабуть, крутило, як у барабані пральної машинки. Я не знаю, що було б із донькою, якби вона залишилася у ньому", - каже постраждалий.

За його словами, цей ліфт ламається по кілька разів на тиждень, а іноді й на день. Буває, що не працює понад місяць.

picture

Працівники ремонтної служби, які прибули на місце, сказали, що з ліфтом все нормально, несправностей немає, поїхати вниз він не міг. Такої самої позиції тримаються й у Харківській мерії. Там стверджують, що ліфт нікуди не падав, проблем з ним не було. А у тому, що він різко поїхав вниз, є сумніви. За словами речника мерії Юрія Сидоренка, варто звернути увагу на самих заявників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у ДТП, яка трапилася 17 серпня на Полтавському шляху за участі швидкої та автомобілю KIA, пасажирами швидкої були матір із дитиною, яких спецавтомобіль віз до лікарні.



Активист

18 серпня 2021, 13:38

Если это новострой купленный за накопленные деньги то можно пожаловаться в ЖЭК. А если это дом где квартиры получили на шару при Союзе и за пять копеек приватизировали и обьявили своими. Так берите в доме меняйте за свои деньги лифты.все ремонтируйте.красте.штукатурьте. Оно же ваше дармовое. Или внесите в бюджет города за каждую квартиру деньги по рыночной стоимости чтобы она по совести стала ваша. И будет с кого спросить т.е.с городского управления. А так это дай вам мед и принеси еще и ложку.И поголовно все такие.

Активист

18 серпня 2021, 11:11

Паренек иди лучше работай а не сиди дома с коляской. Если ты думаеш что кто то заплатит тебе за нее или купит другую не верь. Выбрось и будь мужиком . Живой пример. Я стоял возле Дафи рядом с моей машиной разговаривал по телефону. Шел какой то идиот пьяный ударил мужика я окликнул его. Он ударил по моему лобовому стеклу разбилось и несколько раз по дверям и крылу. Вмятины. Я и еще несколько человек догнали пальцем не тронули его вызвали полицию. Начали опрашивать и все потихоньку разошлись. Но я дал показания ну и что. Вызвал страховщика. Результат пьяница пустил пену со рта его скорая забрала. А мне страховщик и полиция говорит а свидетелей нет разошлись. Значит и дела нет. Я послал всех на х-й их громко и в слух и уехал. Сам отремонтировал машину и на том конец. А машина 2018г.конец не старая а было это в 2020г. Так что купи себе коляску и не заморачивайся.

Алина

18 серпня 2021, 09:25

Очень жаль, что в мерии так отреагировали на заявление о поломке лифта. В мерии просто перевели стрелки на заявителей , в народе это называется "Сам дурак". Просто отписка, черствое отношение к людям. Чиновники обязаны реагировать на заявления жителей, иначе зачем они тогда нам нужны. Больше средств можно будет направить на неисправные лифты, а чиновников на биржу...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися