Харків'янам розповіли, коли чекати підвищення тарифів на послуги ЖКГ

Основні роботи у сфері ЖКГ ведуться у сфері забезпечення ефективності опалювального сезону

У Харківській міськраді повідомили, що до наступної весни тарифи для населення підніматися не будуть. Про це інформує пресслужба Харківської мерії.

22 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Харківської міськради, де було прийняте рішення про те, що у Харкові не підвищуватимуть тарифів щонайменше до наступної весни, поки триватиме наступний опалювальний сезон.

У повідомленні йдеться, що для того, аби його ефективно підготувати, з міського бюджету витратили у два рази більше коштів, ніж минулого року. На ці гроші було проведено велику роботу. Так, комунальники оптимізували використання наявних ресурсів та привели до належного стану обладнання, що покликане сприяти ефективності роботи комунальних систем.

Було проведено роботи для зниження втрати тепла, для цього зробили ремонти під'їздів із заміною вікон, відновленням та утепленням фасадів.

Також наразі ведеться реконструкція тепломереж. У планах комунальників - відновити близько 100 км теплового обладнання.

У Міськраді повідомили, що протягом опалювального сезону не підніматимуть ціни й інших комунальних послуг, зокрема, на гарячу та холодну воду, вивезення сміття, водовідведення, вартість громадського транспорту.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харківській області скоро вичерпаються запаси води. Через це обіцяють, що незабаром буде підвищення тарифів на холодну воду. Здебільшого воно торкнеться Пісочину та пов'язане зі зростанням мінімальної зарплати, вартості електричної енергії, паливно-енергетичних та інших матеріальних ресурсів.



Екатерина

23 вересня 2021, 11:37

Харьковчанин, Как ВЫ правы я хотя и бабушка но политика ясна

Харьковчанин

23 вересня 2021, 09:47

В этом сообщении откровенная лапша для оболванивания. Ибо цена на газ регулируется централизованно (рыночно) и она составляет 70% цены отопления. Даже если местные власти действительно не будут увеличивать свою составляющую, то она увеличится - согласно законодательству - ростом цены на газ. Эти разговоры - это гречка для "небабушек". Читайте (жрите) и не обляпайтесь перед выборами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися