У Харківській області спародіювали пісню України на Євробаченні-2021 (ВІДЕО)

Кумедний відеокавер набирає популярність у мережі

У Харківській області виробник молочної продукції надихнувся хітом групи Gо-A "Шум" - учасника пісенного конкурсу "Євробачення" в 2021 році від України. Відео з кавером на пісню з'явилося в Youtube.

Як можна побачити в ролику, прямо посеред поля кілька людей у спецодязі, а також "корова", виконують кавер-версію і танцюють на тлі сільськогосподарської техніки. Слова оригіналу автори переробили: заспівали про посів кукурудзи і люцерни.

Як пише місцеве видання KHARKIV Today, відео було знято під час посіву кормових культур для тварин у Вовчанському районі Харківської області.

Повідомляється, що ідея зняти пародію виникла у директора молочного комбінату, а ось реалізацією займалися копірайтер, відеооператор та аніматори.

Кількість переглядів ролика вже перевалила за 44 тисячі.

Додамо, що Україна за підсумками першого півфіналу, який відбувся 18 травня, пройшла у фінал "Євробачення-2021". Букмекери після виходу українців у фінал підняли позицію у рейтингу із 8 до 4.


Нагадаємо, в Харкові зняли на відео, як чоловік простояв посеред вулиці 40 хвилин, а потім просто пішов. У соцмережах дивуються, чи є він учасником флешмобу або наркоманом. Інші коментатори почали жартувати і висунули кілька фантастичних припущень про причини такої поведінки.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", у Харкові між вулицями Чеботарська і Євгена Котляра неподалік від Південного вокзалу пролунав гучний вибух. Це підірвали старовинну будівлю - елеватор, який був одним із найбільших занедбаних будинків міста.

Подивитися і зняти масштабний вибух зібралося багато жителів Харкова і телебачення. У соцмережах з'явилися відео вибуху з різних ракурсів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися