Тривожний тиждень та шанс на реалізацію нових ідей: гороскоп

Що чекає представників різних знаків зодіаку з 16 по 22 жовтня

Цього тижня буде важлива дата - 21 жовтня, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на “ТСН”. Це середній день у коридорі затемнення 14-28 жовтня.

Що зірки пророкують на тиждень 16-22 жовтня читайте далі. 

Овнам може прийти раптове усвідомлення, що вони не люблять свою роботу і живуть не за своєю природою, а отже, вони не реалізують своє призначення. Є небезпека й несподіваних звільнень, звісток про скорочення посади. Проте зірки радять не квапитися - зачекайте трохи, і все вдасться.

Для Тельців зірки визначають тиждень, як не дуже ефективний. Цей час краще провести спокійно і, якщо вдасться, якнайдалі від офісу. Можуть загостритися хронічні недуги, особливо у людей похилого віку, тому запишіться на медичне обстеження. 

Близнюкам цього тижня варто контролювати свою поведінку та висловлювання, інакше є загроза втратити щось дороге. Зв'язки з іноземними колегами допоможуть навчитися нових професійних методів у роботі. Несподіваним чином Близнюки можуть усвідомити свої таланти, та ідеї, які можна буде реалізувати в листопаді.

Для Раків зірки пророкують непростий період, який вимагає максимальної концентрації уваги та сил. Грошових надходжень можна очікувати від іноземних інвесторів і закордонних проєктів. А ось на роботі ймовірний справжній завал зі справ.

Левам радять просити поради у старших, допомоги друзів - це стане гарною підмогою в бізнесі. Однак, обговорюючи умови співпраці, чітко обговорюйте умови й зобов'язання, підписуйте договір. Підприємці опиняться перед вибором – скоротити витрати чи закриватися.

У Дів з'явиться прекрасна можливість доєднатися до будь-якої спільноти за інтересами, групи однодумців, у якій їх вважатимуть душею компанії та справжнім лідером. Зірки радять у жодному разі не використовувати це на шкоду оточенню.

У Терезів буде тривожний тиждень. Сонячне затемнення у вашому знаку кардинально змінює ваше життя. Можливі непорозуміння та сварки на ґрунті ревнощів і побутових проблем. Час, проведений на самоті, допоможе згладити гострі кути. Зірки радять залишити старі стосунки, які довго не розвиваються. 

Непростим буде тиждень і у Скорпіонів.  Може захотітися або доведеться змінювати себе, способи самовираження, рівень активності, імідж. Обставини можуть вимагати стати жорсткішими, егоїстичнішими, не звертати увагу на думку людей навколо. 

Стрілці невпинно рухаються вперед і це найкращий шлях. Зірки попереджають, що ви будете занадто зайняті своєю кар'єрою і просуванням бізнесу, тому, можливо, від вашої зайнятості можуть постраждати найближчі.

Козероги до кінця тижня зможуть відпочити від клопотів або, за бажанням, попрацювати над створенням нових власних проєктів. У спілкуванні з новими партнерами чи колегами зірки радять поводитися тактовніше. 

У Водоліїв може виникнути необхідність біганини по інстанціях і контора, яка виснажить морально. Однак до кінця жовтня ви зможете відпочити від рутини, відпочиваючи на лаврах, тому все не дарма. А підприємцям не варто ризикувати, навіть якщо справа обіцяє мільйони.

Рибам зірки радять придивитися до пропозицій у сфері послуг, якщо є бажання знайти прибутковіше місце. Молоді спеціалісти отримають допомогу старших колег. Бізнесмени та начальники можуть займатися питаннями розширення справи, а також завершенням колишніх проєктів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде зима в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися